Lynxtur - Joggetur gjennom Nordmarka fra nord til sør (FULLTEGNET)

Fellestur

Dato
19. mai kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksne, Løpetur, Lynx, Nordmarka
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Tidspunkt: søndag 19. mai klokken 10:00

Sted: Grua stasjon

Turen er en trenings- og testtur til sommerens løpetur over Hardangervidda (Massiv IV-ruta). Mer informasjon og påmelding til den turen finner du HER!

 

Turbeskrivelse: Søndag 19. mai inviterer vi alle løpeglade med på langløping gjennom Nordmarka fra Grua i nord, til Sognsvann i sør. Vi løper fra Grua via Gjerdingen - østside av Store Sandungen - og videre til Kikut. Her spiser vi lunsj og tar oss en ordentlig pause. Deretter fortsetter vi til Kobberhaughytta, Ullevålseter og ned til Sognsvann. Vi løper på en miks av sti og grusvei. Ruten er omtrent 43-45 km lang.

Adkomst: Vi tar lokaltog R30 med avgang kl 09:03 fra Oslo S, ankomst Grua kl 09:53. Turen starter kl. 10:00 på Grua stasjon. 

Påmelding: Alle må melde seg på til: mariabratteli@gmail.com (frist: fredag 17.mai)

Pris: Det er ingen påmeldingsavgift for å delta på turen. Reise, proviant, lunsj, osv dekkes av hver enkelt turdeltaker.

Pakkeliste: Vi anbefaler lett sekk som sitter tett på kroppen. Drikkesystem og energibarer/energigel/etc. Det finnes mange gode nettsider og videoer som går igjennom hva en bør ha med seg, for eksempel denne nettsiden.

Vanskelighetsgrad: Du må kunne løpe en distanse på 20 km med sekk i terreng på 2,5 time eller raskere. Det er en fordel - men ikke nødvendig - om du har løpt ett maraton fra før og kjent langløping på kroppen. Vi satser på en gjennomsnittsfart på ca 8-10 min/km (6-7,5 km/t).

 

Har dere spørsmål eller annet - bare send oss en epost!

Turen er nå fulltegnet - men vi setter opp venteliste, send mail til mariabratteli@gmail.com

 

Lynxtur - Joggetur gjennom Nordmarka fra nord til sør (FULLTEGNET)

Tidspunkt: søndag 19. mai klokken 10:00 Sted: Grua stasjon Turen er en trenings- og testtur til sommerens løpetur over Hardangervidda (Massiv IV-ruta). Mer informasjon og påmelding til den turen finner du ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Frederik Emil Juul
  • Maria Bratteli