Workshop: Turmat på primus #spisgrønt

Arrangement

Dato
10. oktober kl. 17:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Arrangement, , Dntung, Friluftshuset, Torsdagsmiks
Arrangører
DNT ung Oslo, DNT Oslo og Omegn , Friluftshuset Sørenga
Turkode
12570
Dette arrangementet er over!

Det er viktig å få i seg nok næring på tur; å spise grønt er bra både for miljøet og helsa. DNT Ungs frivillige deler sine beste oppskrifter og viser at smakfull mat på tur kan både være grønt og mettende - billig, raskt og enkelt!


Du må være påmeldt for å delta på denne workshopen, der vi setter et tak på 16 deltakere som vil bli delt opp i 4 team. Vi lager tre midagsretter og en dessert, der alle får smake på alt. Vi starter med info og forberedelser inne i Bystua, mens selve matlagingen skjer ute på primus akkurat som en reel tursituasjon. Husk derfor å ha med nok varme klær. Har du noen spørsmål eller allergihensyn, ta kontakt med Johannes Lorentzen, tlf: 473 67 741.

Vi gleder oss!


I tillegg er også buldrerommet åpen fra kl 17.00 til 20.00 med gratis inngang for alle fra 16-30 år. Kvelden arrangeres i samarbeid mellom Friluftshuset og DNT Ung Oslo, og støttes av FRIFOND og Oslo Kommune.

Hvor: Friluftshuset,Sørengakaia 124, Oslo.

Når: kl 17-20

Kontaktinformasjon: