Vestmarksturen med øl i Sandvika

Fellestur

Dato
15. august 2020 kl. 09:00 - 17:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vestmarksturen med hyggelig avslutning med kaldt øl på Fellini i Sandvika. En lang tur fra Asker sentrum til Sandvika sentrum gjennom flotte områder og stor utsikt. Med velfortjent sosial avrunding med leskende kalde drikker på Fellini i Sandvika.

Vi går fra Asker sentrum opp mot Hagahogget og Askers høyeste punkt, Bergsåsen. Så videre over det nedlagte Nike-batteriet og vi følger skiløypa ned til Tveitersetra og Halvorsenhytta. Så går turen ned til Fløyta og over Gupu før vi går nedover til Stokker Gård og Slependen til Sandvika. 

Turen er lang,  og det er mulig å gjøre turen kortere dersom det blir nødvendig. Det er mulig vi tar bussen fra Kattås i stedet for å gå siste delen fra Sandvika. 

Vi går i joggesko og lett treningstøy etter værforholdene. Ta med en liten sekk med mat og drikke til turen, samt enkelt skift så ølet kan nytes lenge og vel. Og turen er selvfølgelig åpen for alle, inkludert de som vil ha det sosialt uten øl eller vin.

Lengde ca 20 km

Lørdag 15.8 kl 09.00

Fremmøte: Asker Stasjon

Avslutning i Sandvika på Fellini. Turleder avrunder turen kl 17.00, men de som vil sitte lenger på Fellini er selvfølgelig velkomne til det. Individuell hjemreise fra Sandvika. 

Les Bærum Turlags smittevernsregler

Vestmarksturen med øl i Sandvika

Vestmarksturen med hyggelig avslutning med kaldt øl på Fellini i Sandvika. En lang tur fra Asker sentrum til Sandvika sentrum gjennom flotte områder og stor utsikt. Med velfortjent sosial avrunding ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Sveinar Kildal