Ekspresstur Operaen-Ekeberg-Ormøya-Malmøya (DNT Oslo 26-45 år)

Fellestur

Dato
16. september kl. 17:00 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Indreoslofjord, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT2645
Dette arrangementet er over!

Vi inviterer til ny tur til perlene Ormøya og Malmøya i indre Oslofjord. Denne gang starter vi vandringen i Oslo sentrum. Hvis været er på vår side vil det bli muligheter for kveldssol, utsiktspunkter og bading. 
Merk at vi vil holde godt tempo på denne turen - dvs. rundt 5,5 kilometer/timen - for å komme i mål før mørkets frembrudd. Er dette raskere enn du klarer eller er komfortabel med ber vi om at du ikke melder deg på turen.

Oppmøte er ved hovedinngangen til Operaen kl. 17. Deretter går vi gjennom Middelalderparken og opp til Ekebergrestauranten. Videre gjennom Ekebergsletta til Sportsplassen trikkeholdeplass og ned til Bekkelagsbadet. Derfra går vi over broen til Ormøya og kommer oss til Malmøya. På Malmøya velger vi natursti med flere fine utsiktspunkter inntil vi kommer til sydspissen av øyen. Rundt sydspissen setter vi ned tempoet i 10-15 minutter - fordi det er et veldig fint landskap ut mot fjorden:-) 
Tilbake på Bekkelagsbadet avsluttes turen. Herfra er det mulig å ta buss tilbake til sentrum. 

Deltakelse på turen er gratis. Vi åpner for 12 deltakere i tillegg til oss turledere. 

Det er viktig å ha godt med drikke med. Velg ellers fottøy og klær etter forholdene; solide tursko hvis det regner. Tilsvarende: Ta med varmt tøy og regntøy hvis det er kaldt og/eller regn.  

Ekspresstur Operaen-Ekeberg-Ormøya-Malmøya (DNT Oslo 26-45 år)

Vi inviterer til ny tur til perlene Ormøya og Malmøya i indre Oslofjord. Denne gang starter vi vandringen i Oslo sentrum. Hvis været er på vår side vil det bli muligheter ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Aasmund Bie Aalvik
  • Sverre Tvinnereim