NB: AVLYST! Månedens tur - Fra innerst i Bunnefjorden til Hvervenbukta

Fellestur

Dato
22. mai kl. 09:30 - 16:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn , Lillestrøm og Rælingen turlag
Turområde
Akershus Øst, Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

 

**Denne turen er dessverre avlyst grunnet mangel på turledere. **

Månedens tur - På kyststien langs Bunnefjorden til Hvervenbukta. Vi starter fra Breivoll gård innerst i Bunnefjorden og følger kyststien langs fjorden, gjennom sjarmerende bebyggelse. Vi går Sherpa trappene ved Nebba og spiser lunsj underveis. Fra Svartskog til Hvervenbukta går vi på sti - er vi er heldige er det flott liljekonval på turen. Turen er på ca 15 km, og det er noen bratte bakker underveis, vi går en del på sti, men også noe grus og asfalt. NB! Denne turen krever påmelding, påmelding senest onsdag 18. mai. 

Egen buss fra Sørlihavna P kl 09:30, som kjører via Lørenskog stasjon, hvor vi er ca kl 09:40. Vi ber deg opplyse i påmeldingen om du går på bussen på Sørlihavna eller Lørenskog stasjon. Vi reiser med kollektivtransport hjem til Lørenskog. 

Søndagstur med Lørenskog turlag er et tilbud til deg som ønsker å delta på fellestur.  Denne søndagsturen er en krevende tur og passer for deg som liker å gå lange turer. 

 

NB: AVLYST! Månedens tur - Fra innerst i Bunnefjorden til Hvervenbukta

  **Denne turen er dessverre avlyst grunnet mangel på turledere. ** Månedens tur - På kyststien langs Bunnefjorden til Hvervenbukta. Vi starter fra Breivoll gård innerst i Bunnefjorden og følger ...

Kontaktinformasjon:

  • Tlf. 95134399