Foredrag: Oslos skjulte villmark

Arrangement

Dato
6. mars 2018 kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Arrangement, Foredrag, Oslounderground, Urbanutforskning
Arrangører
Friluftshuset Sørenga, DNT Oslo og Omegn
Turkode
11977
Dette arrangementet er over!

Under hovedstaden skjuler det seg bunkere fra andre verdenskrig, tilfluktsrom fra den kalde krigen, tunneler, gruver, grotter og hemmelige kommunikasjonssentraler som har stått urørt i flere titalls år.

 

Thor Håkon Ulstad fra Oslo Underground kommer til friluftshuset for å fortelle om klaustofobiske og unike turer inn i Oslos skjulte historie. Og gir et innblikk i urban utforskning og steder som få vet om og enda ferre har vært inni.

- Ved å se på byen på en annen måte kan man oppdage nye steder på områder man trodde man kjente, lære om historie på en helt annen måte og ta fantastiske bilder!

Ulstad har utforsket skjulte og forlatte steder i Norge og utlandet i over 8 år og har vært å se i blant annet i A-magasinet, VG-Helg, Vi-Menn, Insider, God Morgen Norge, og dokumentarfilmen Oslo Rats. Selv om utforskning av katakombene under Paris og hans tur alene til Svalbard for å ta bilder av forlatte gruvesammfunn står høyt på lista over favoritturer så er det Oslos skjulte villmark som virkelig har bergtatt han.

 

Oppmøte: Friluftshuset, Sørengakaia 122/124. Dørene åpner kl 17.30

Inngang: 50 kr, forhåndspåmelding. Billetten blir ikke refundert ved avbestilling.

 

Velkommen til et spennende foredrag om Oslos skjulte skatter!

For informasjon om foredraget kontakt friluftshuset@dntoslo.no eller ring oss på tlf 22822802.

Kontaktinformasjon: