La barna få prøve buldring på Friluftshuset

Du kan melde barna på en time buldring på Friluftshuset 20. november.
Du kan melde barna på en time buldring på Friluftshuset 20. november. Foto: Reidun Bolsø

Buldring er så gøy at vi har satt opp to kveldskurs for barn mandag 20. november. Ett for dem fra 4-7 år og ett for dem fra 7-12 år. 

Liker barnet ditt å klatre? Nå kan barna prøve seg på buldring på Friluftshuset. Buldring er klatring på lave vegger uten tau. Det er både morsomt og spennende! Skulle barna falle, lander de på myke tjukkaser. 

Mandag 20. november har vi satt opp ett kurs for barn fra 4-7 år, med voksenfølge, og ett for dem fra 8-12 år, og så med voksenfølge. Det første fra klokken 16:00 - 17:30. Det neste fra 17:30 - 19:00.

For begge kursene gjelder det at en aktivitetleder fra DNT ønsker velkommen og gir en kort innføring i buldring før barna får prøve seg i buldreveggen. Det er skrudd opp egne Turbo-løyper som passer spesielt for barn, men det finnes også mer utfordrende ruter for de som har klatret mye tidligere. 

Buldring er god oppvarming for klatring, men også bra teknikktrening og for testing av klatretak. Vi holder på en time og blir gode og svette.

Timen koster kr. 158,- (ikke-medlemstillegg kr. 65,-). Merk at det kun er barna som melder seg på. Prisen innkluderer inngang, aktivitetsleder og leie av klatresko.

Les alt om kursene og påmelding: Buldring på Friluftshuset 4-7 år og 7-12 år.

Buldring på Friluftshuset
Buldring på Friluftshuset Foto: Reidun Bolsø

Skrevet av Siri G. Bekkhus 23. oktober 2017