13-16 år: Førjulstur i Marka

Kveld på hytta.
Kveld på hytta. Foto: Marius Dalseg Sætre

Hva med en helgetur på DNT-hytte i Marka før jul? For husets ungdom i alderen 13-16, altså. Med frisk luft, uteaktiviteter, opplæring i pakking av sekk og båltenning samt brettspill foran peisen.

Turen går til Mustadkroken i Nordmarka fredag 10.-søndag 12. november. Dette er en tur med turleder fra DNT Oslo og Omegn.

Mustadkroken er en nyoppusset DNT hytte og DNT ung Oslo er klar for å vise den frem for de yngste i DNT ung, nemlig aldersgruppen 13-16 år. Dette er turen for dem som gleder seg ekstra mye til jul og som liker å dra på hyttetur om høsten.

Turen starter fra DNT Oslo-kontoret i Storgata 3 klokka 16.00 fredag ettermiddag. Her venter turleder med rød turlederjakke og så tar vi buss til Sollihøgda sammen. Herfra går vi 2,5 km inn til Mustadkroken. Vi er kanskje ikke fremme i god tid før mørket kommer, så husk hodelykt. Men vi får god tid til å pakke oss inn i hytta, finne sengeplasser og fyre opp i peisen før kvelden er omme. En liten tur ut før middag for å drive litt bli-kjent leker, tar vi oss også tid til.

Resten av programmet og påmelding finner du her:  Førjulstur i Nordmarka (13-16 år).

Mangler poden turutstyr? BUA kan kanskje hjelpe - finn den BUA-foreningen som er nærmest deg: BUA.io

Les mer om Mustadkroken.

Interiør fra Mustadkroken.
Interiør fra Mustadkroken. Foto: Sindre Thoresen Lønnes

Skrevet av Siri G. Bekkhus 22. oktober 2017