Velkommen på "Kosedyrenes dag"

Koselig på Kosedyrsfest
Koselig på Kosedyrsfest Foto: Sæteren Gård

Trenger kosedyret å luftes litt? Da kan vi anbefale Kosedyrenes dag på Sæteren Gård i Bærumsmarka søndag 12. november. Passer for: Kosedyr, barn, foreldre, besteforeldre, onkler og tanter!

Alle barn som har et kosedyr, alle foreldre, besteforeldre, tanter, onkler, fettere og kusiner inviteres herved til Sæteren Gård i Bærumsmarka søndag 12. november. Da arrangerer vi nemlig fest for alle kosedyr! 

Det er nemlig slik at alle kosedyr trenger å få luftet seg en gang i mellom. Dette er en super anledning i så måte. På Sæteren Gård kommer det til å være flere koselige aktiviteter som du og kosedyret ditt kan være med på. "Søstrene fra Værket" kommer også - og da blir det garantert morsomme eventyr.

Kanskje kosedyret ditt blir sulten i løpet av dagen? Eller i hvert fall blir nok barn og voksne det. Sæteren Gård holder åpent i kaféen hvor det blir mye godt å kjøpe seg.

Tidspunkt: Søndag 12. november kl. 11:00 - 14:00.

Adkomst: Fra P-plassen ved Øverland gård er det omtrent 2 km å gå på grusvei. Her er det fint å sykle og å trille barnevogn. Eller gå inn fra Skytterkollen, ca 2,5 km - en fin tur det også.

Påmelding: Det er ingen påmelding - bare å møte opp.

Arrangør: Barnas Turlag Oslo og Omegn.

Les om Kosedyrenes dag på Sæteren Gård.

Les om Sæteren Gård.

Les om Barnas Turlag Oslo og Omegn.

God mat i kafeen på Sæteren Gård.
God mat i kafeen på Sæteren Gård. Foto: Sæteren Gård

Skrevet av Siri G. Bekkhus 1. november 2017