Barselbuldring hver tirsdag 

Sosialt på barselbuldring!
Sosialt på barselbuldring! Foto: Eivind Haugstad Kleiven

Velkommen til hyggelig og morsom barselbuldring på Friluftshuset hver tirsdag  mellom klokka 12 og 15.  Ingen påmelding. 

Hva er barselbuldring?

Barnas Turlag Oslo og Friluftshuset på Sørenga arrangerer buldring for foreldre som er hjemme i barselpermisjon tirsdager. Buldring er klatring på lave vegger uten tau. Faller du, lander du på svære, myke tjukkaser. Samtidig holder vi den hyggelige Bystua vår åpen. Det er mulig å kjøpe seg en god kopp kaffe og kanskje blir du kjent med andre foreldre mens de små leker. 

Buldrerommet holdes av til barselbuldring hver tirsdag mellom 12 og 15, unntatt i juleferiene og sommerferiene. Det er bare å komme og gå som man vil i løpet av disse tre timene. Det er heller ingen krav til toppform eller ferdigheter.

I Bystua er det masse plass til mating og lek for bebisene. Her er det også tilgang til vann og microbølgeovn slik at du kan få varmet barnemat. Stellerom finnes også. Vi legger ut matter og noen babyleker. 

Pris for buldring: Kr. 55,- for DNT-medlemmer og kr. 70,- for de som ikke er medlemmer. Betaling skjer i Tursenteret ved siden av buldrerommet - her kan du også kjøpe medlemskap hvis du ønsker det. Klatresko kan leies - og det koster ikke mye. Opphold i Bystua er gratis, det er bare hvis du vil buldre at du betaler.

Adkomst: 
Kollektivt: Ta T-bane, trikk eller buss til Oslo S eller Bjørvika. Følg gangbroen ved Operaen/Sukkerbiten over til Sørenga. Friluftshuset ligger rett ved Sørenga Sjøbad.
Med bil: Ta rv 162 sørover, sving til høyre ad Sørengkaia. Det fins muligheter i betalingsparkering i P-huset på Sørengautstikkeren 1.

Sett av tirsdagene fremover i kalenderen din til barselbuldring, da vel - så får både du og barnet noen fine timer! Velkommen til vårt flotte Friluftshus på Sørenga!

Se arrangementet på Friluftshusets fb-side.

Les mer om Barnas Turlag Oslo og Omegn.
​​​​​​​Les mer om buldring på Friluftshuset Sørenga.

Velkommen til barselbuldring!
Velkommen til barselbuldring! Foto: Eivind Haugstad Kleiven